Veruj da možeš, fokusiraj se!

ican-motivacija.jpg

 

Ovaj blog neće biti kao ostali iz dela LIFE COACH, već ću pokušati da spojim više stvari, napravim jedan "motivacioni koktel" i time ulepšam Vaš dan i podstaknem Vas da učinite nešto korisno za sebe već danas i time direktno utičete na Vaše sutra, BOLJE SUTRA!

Kada kao mala deca učimo da vozimo bicikl, prvo što nam je na pameti jer vera u to da možemo da naučimo, dakle verujemo da možemo! Tako je i za sve u životu, dakle odlučite šta želite i krenite na to svim silama!

Kada želite da uspete u nečemu, mora postojati strast prema tome i to je činjenica. Jer u jednom trenutku puta ka ostvarenju te želje postaje toliko teško, da ako nemate strasti, svaka razumna osoba će odustati. Samo onaj ko zaista voli to što radi će uspeti da izdrži kada postane zaista teško.

ŠTO VIŠE RADITE, IMAĆETE VIŠE SREĆE!

Sediš u fotelji,menjaš kanale na TV-u i moliš Boga da ti nešto ispuni? A ne, ne druže, ne ide to baš tako..Moraš da ustaneš i da se pomučiš, a kad se pomučiš neće sve odmah doći, nisi jedini, ima nas još 7,5 milijardi koji hoćemo nešto i otkidamo se da to dobijemo, a kolena su puna modrica od padova. Ali čak i kad padneš po stoti put, ustani, očisti se i nastavi dok ne uspeš, vredeće svaku modricu, svaki pad!

Vrlo je važno da imaš ispred sebe nešto što će te gurati konstanto napred, nešto što će ti uzeti sve slobodno vreme koje imaš! A zašto samo slobodno?? Zato što ti je odavno uzeto radno vreme za ostvarivanje toga što želiš!! 

Neka tvoj fokus bude samo na tome. Postavite sebi jednostavno pitanje, ZAŠTO?? Zašto želite da uspete, zašto želite da uradite nešto, zašto ne želite da odustanete?? Zašto?!

Svako ima cilj, svako ima plan, ali kada odgovorite sebi na "zašto?", onda ono Vama govori, ne možeš da odustaneš!, ne možeš da batališ!, ne možeš da staneš!

Na pogrešne stvari nam ide fokus, ide na ciljeve i planove ali ne i na Zašto to želim?

Ono što deli ljude na prosečne i uspešne je fokus. Prosečni ljudi su skoncentrisani na platu, zato su i prosečni. Oni misle, Hoću da zadovoljim svog šefa! a oni koji su uspešni misle Šta sve mogu da ostvarim! , isto ljudsko biće ali drugačiji fokus! Promenite fokus već danas, šta gledate, šta čitate, kakve ragovore vodite, s kim provodite vreme.

                                                                                   GDE JE FOKUS, TUDA I ENERGIJA IDE!

Sada, kada ste popili Vaš "motivacioni koktel", izadjite napolje i osvojite svet!

 

Blog napisao, Ljubiša Pušić.

Kontakt

CAPTCHA Image
Play CAPTCHA Audio
Refresh Image

Kontakt informacije

Za više informacija oko individualnih ili vođenih treninga kao i plana ishrane, slobodno me kotaktirajte.

Telefon: +381637399835
Email : ljubisa.pusic24@gmail.com