Promenite loše navike - promenićete život!

bad-work-habits.jpg

 

Toliko je jednostavno, ako promenite loše navike "izlazite iz voza" koji Vas vodi ka neuspehu i ulazite u onaj koji juri ka uspehu. Na tom putu mnogo stvari ćete morati da promenite kod sebe, ali svaka promena će se isplatiti.

Navešću 5 dobrih navika, koje Vam mogu pomoći da postanete uspešni.

1. Budjenje rano ujutru

Svaki uspešan čovek veruje u onu čuvenu "ko rano rani, dve sreće grabi!", jer da bi ste uopšte postali uspešan morate mnogo raditi. Sigurno je da ćete više postići ako ustanete u 7h ujutru nego da ustanete u 12h.

2. Čitajte mnogo

Ja se lično pridržavam izreke "Znanje je moć!", jer što više čitate - više znate, a što više znate bićete bolje pripremljeni za bilo koji izazov koji bude pred Vama, jer ćete jednostavno imati više rešenja za bilo kakvu situaciju.

3. Zdravlje je prioritet

Promenite svoj dan i dnevne navike, jer od njih sve kreće. Pod zdravljem se misli ne samo na fizičko već i na mentalno i emocionalno zdravlje. Dakle, počnite da trenirate, provodite vreme na kafici sa prijateljima, izvedite dragu osobu u bioskop, duhovno se uzdižite, radite sve što je potrebno da Vaš um, telo i duh budu zdravi.

4. Postavite ciljeve

Ono što želite, vi ćete to imati ali šta je to što želite? Odgovorite to sami sebi, i postavite te ciljeve. Morate znati čemu težite i tek onda možete ići ka tome!

5. Samodisciplina

Definitivno najvažnija navika jer ona sve ostalo čini mogućim. To je sposobnost da nešto uradite i kad Vam se to ne radi, jer svako može obaviti zadatak kad je motivisan ali samo uspešni ljudi to rade i kada nisu.

 

Blog napisao Ljubiša Pušić.

 

Kontakt

CAPTCHA Image
Play CAPTCHA Audio
Refresh Image

Kontakt informacije

Za više informacija oko individualnih ili vođenih treninga kao i plana ishrane, slobodno me kotaktirajte.

Telefon: +381637399835
Email : ljubisa.pusic24@gmail.com